Nostopalvelut Oulun seudulla

Ota yhteyttä

Erilaiset nosto- ja asennustyöt ammattitaidolla

Oletko osaavaa nostopalvelua vailla? Toteutamme erilaiset nostopalvelut Oulun ja Pyhännän seudulla sekä naapurikuntien alueella joustavasti, ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla – sujuvasti ja turvallisesti.

 

Osaava henkilökuntamme valitsee tarkoituksenmukaisen kaluston tarpeiden ja työkohteen mukaan. Käytössämme on nosturiauto, kurottaja ja vaihtolavalla varustettu kuorma-auto, jolla kuljetamme työkoneet ja kaluston paikan päälle.

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua monipuolisissa nostotarpeissa vuosien kokemuksella yllättävissäkin tilanteissa ja vaativissa kohteissa. Jokainen nosto- ja asennustyö on erilainen, joten panostamme tarkkaan yksityiskohtien suunnitteluun, jolloin minimoimme tapaturmien riskit. Hoidamme nosto- ja asennustyöt aikataulussa, avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteenamme on työhömme tyytyväinen asiakas, joten työmoraalimme on aina korkea.

Palvelua laajalla toimialueella

Hannu Pirttisalo hoitaa erilaisten työkohteiden vaativammatkin nostopalvelut Oulun ja Pyhännän seudulla, mutta liikumme vaivattomasti ja tarpeen mukaan myös yli 100 kilometrin toimintasäteellä.

 

Anna osaavan henkilökuntamme huolehtia haastavammistakin nosto- ja asennustöistä rakennustyömailla ja muissa kohteissa. Panostamme kaikissa töissämme huolellisuuteen ja turvallisuuteen, joten voit olla varma siitä, että kaikki nosto- ja asennustyöt hoituvat varmoin ottein.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme parhaiten palvella sinua, tai pyydä suoraan tarjous omaa urakkaasi varten! Kaikenlaiset nostopalvelut sujuvat meiltä käden käänteessä vuosien kokemuksella.

Nostopalvelut turvallisesti

Yrityksemme toteuttaa erilaiset nosto- ja asennustyöt ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla. Valitsemme aina tarkoituksenmukaisen kaluston työkohteen mukaan, ja panostamme kaikissa nosto- ja asennustöissämme huolellisuuteen ja turvallisuuteen tapaturmariskien minimoimiseksi. Osaava henkilökuntamme toteuttaa haastavammatkin nosto- ja asennustyöt rakennustyömailla ja muissa kohteissa aikataulussa, avaimet käteen -periaatteella. 

 

Saat meiltä nostopalveluiden lisäksi myös maanrakennustyöt. Lue lisää ja tilaa palvelut!

Maanrakennus