Maanrakennus ja muut palvelut Oulun seudulla

Ota yhteyttä

Monipuoliset maanrakennuspalvelut 

Etsitkö maanrakennuksen ammattilaista toteuttamaan erilaisia projekteja? Me huolehdimme monipuolisista maanrakennustöistä Oulun seudulla. Teemme erilaiset pohjarakennustyöt, kaivinkonetyöt, salaojitukset sekä pihan viherrakennustyöt vuosien ammattitaidolla, olipa kyse sitten pienestä tai isosta kaivuu-urakasta tai muusta maanrakennustyöstä.

 

Vuosien myötä meille on kertynyt todella vankka osaaminen erilaisista projekteista, minkä ansiosta pystymme toteuttamaan vaativammatkin maanrakennustyöt sovittuja aikatauluja noudattaen ja laadusta tinkimättä. Osaava henkilökuntamme suunnittelee juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja valitsee tarkoituksenmukaisen kaluston työhön. Palvelemme sinua joustavasti, ammattitaitoisesti ja nykyaikaisella kalustolla, sujuvasti ja turvallisesti hankkeesi alusta loppuun.

Pihatyöt ja viherrakentaminen

Myös pihatyöt ja viherrakentaminen ovat olennainen osa monipuolista palveluvalikoimaamme. Hoidamme pihamaasi kuntoon toiveidesi mukaan avaimet käteen -periaatteella Oulun seudulla ja naapurikuntien alueella. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin julkisen sektorin asiakkaita unohtamatta. Jos toiveenasi on saada pihasi kukoistamaan ja viheriöt kukkimaan, tiedät kenen puoleen kääntyä. Toteutamme haastavammatkin pihatyöt ripeästi ja ammattitaidolla. Annamme halutessasi myös neuvoja ja ohjeita oman pihasi rakentamiseen, toteutat sitten uutta pihaa tai ehostat vanhaa.

 

Huolehdimme siitä, että piharakentamisessa tärkeät rakenteet tehdään oikein. Näin pihasi kestää vuodenaikojen vaihtelua pitkään. Haluamme tehdä pihastasi juuri toiveidesi mukaisen kokonaisuuden, ja vankka ammattitaitomme takaa viimeistellyn ja onnistuneen lopputuloksen.

Maanrakennuksen ammattilainen

Yrityksemme toteuttaa Oulun seudulla erilaiset isot ja pienet maanrakennusprojektit vuosien ammattitaidolla. Pohjarakennustyöt, kaivinkonetyöt ja salaojitukset sujuvat käden käänteessä nykyaikaisella kalustolla. Toteutamme vaativammatkin projektit suunnitelmien mukaan laadusta tinkimättä. Meiltä sujuu myös piharakentaminen ja erilaiset viherrakentamistyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Rakennamme uuden pihan tai ehostamme vanhaa, ja vankka ammattitaitomme takaa aina viimeistellyn lopputuloksen.

Nosto- ja asennustyöt